Büyüksün Akdeniz Üniversitesi

Yayınlama: 10.02.2023
A+
A-
Profesyonel Teknik Adam Diplomasına sahip. Futbol'un kendisinde biriktirdiklerini 1991 yılında yazılı ve görsel basında sergilemeye başladı. Ulusal yaygın TV'ler de yönetici olarak görev aldı. Temsilci olarak görevini sürdürdü. Televizyon ve gazetelerde üst yönetici olarak görev yaptı. Radyo çalışmalarını başarıyla dinleyicisine ulaştırdı. Profesyonel olarak Tiyatro’nun her kademesinde görev aldı Seslendirme ve dublaj sanatçılığını başarıyla sürdürmekte. Yerel Yönetimlerde Basın Danışmanlığı, Spor Derneklerinde Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Antalya dan Deprem Bölgesine koşarak gidenler arasında Şehrimizin Gururu Eğitim Yuvası Akdeniz Üniversitesi de yer aldı. Rektörlük Deprem’in ilk gününden itibaren birim oluşturdu ve bu birimin başına akademisyen görevlendirdi. Koordinasyon oluşturuldu toplama ve  yardım göndermede hızlı bir şekilde hareket edildi. İlk gün yardım ekibi içi dolu iki araç deprem bölgesine hareket etti.

Deprem bölgesinde yürütülen hassas ve titiz çalışma neticesinde Ailesi Antalya da olan öğrenciler ile iletişime geçildi, irtibat kuruldu. Hava ve Kara yolu ile Antalya ya intikalleri sağlandı. Öte yandan ailesi Deprem Bölgesinde bulunan öğrencilerin ailelerinin de Antalya ya getirilmesi için bizzat Rektör Özlenen Özkan konuyla yakından ilgilenmekte. İlgilenmeye de devam ediyor.

Öte yandan vatsap grubu oluşturuldu ve vatsap grubundan tüm talep ve istekler anında yerine getirilmesi için büyük bir çaba sarfedilmekte. Gece gündüz yürütülen bu gayretli fedakar çalışmanın başında  bizzat bulunan Rektör Özlenen Özkan,  öğrencilerin, ya da personelin tedavisi devamlılık isteyen aile bireyleri için de hastanede özel bir tedavi ilgi ortamı sağlandı. Kanser hastasından, ilaç tedavisi süreklilik isteyen hastalar da Akdeniz Üniversitesi TIP Fakültesi hastanesinde takibi yapılmaya başlandı.

Eğitimin, icatın, tedavi ve şifa dağıtmanın yanında insani yönünü de ortaya koyan Üniversite bu davranışı ile hem öğrencilerden, hem öğrenci aileleri ve bireylerinden hem de ülkemizin diğer eğitim öğretim gören kurumlarından tam not aldı. Bu hassas ve fedakar çalışmanın yürütülmesinde büyük bir gayret gösteren Rektör Özlenen Özkan’ın ortaya koyduğu çabası  Antalyada yaşayan vatandaşların da memnuniyetine yansıdı. Büyüksün Akdeniz Üniversitesi… Ne güzel Ne güzelsin…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.