Çakallıklı Antalya Süper Amatör Liginde lider

Çakallıklı Antalya Süper Amatör Liginde lider
Yayınlama: 09.12.2022
A+
A-

Antalya Süper Amatör Ligi’ne 5 yıl aradan sonra geri dönen Çakallıklı, 2022-23 sezonu 1.grupta mücadele ettiği ligin ilk yarısında oynadığı 8 maçın 6’sını kazanarak önemli bir başarıya imza attı ve ilk yarıyı lider bitirdi.

Spor otoritelerince ölüm grubu olarak adlandırılan ve birbirinden güçlü takımların yer aldığı 1.grupta zorlu bir mücadele verdiklerini belirten kulüp başkanı Bora Aktürk, lige 10 günlük bir kampı da kapsayan 2 aylık bir hazırlık döneminden sonra başladıklarını, alınan sonuçlardan ve ilk yarıyı lider bitirmiş olmalarından dolayı memnun olduklarını; ancak kendileri için önemli olanın sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyerek BAL ligine çıkmak olduğunu; bu amaçla da çalışmalara aynı ciddiyet ve disiplinle devam edeceklerini kaydetti.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.