Çelikten pençelerimiz teröristlerin inlerini paramparça ediyor

Çelikten pençelerimiz teröristlerin inlerini paramparça ediyor
Yayınlama: 14.01.2024
A+
A-

Irak’ın kuzeyine düzenlenen hava harekatında 10 PKK’lı terörist etkisiz hale getirildi

Pençe Kilit Harekatı bölgesinde 9 askerimizin şehit olmasının ardından TSK Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlarını artırdı. Yeni bir hava harekatında 10 PKK’lı terörist daha etkisiz hale getirilirken, Milli Savunma Bakanlığı, ”Çelikten pençelerimiz teröristlerin inlerini paramparça etmeye devam ediyor.” açıklamasını yaptı.

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Çelikten pençelerimiz teröristlerin inlerini paramparça etmeye devam ediyor. Irak’ın kuzeyindeki Metina ve Gara bölgelerine düzenlenen ani hava harekâtları ile 10 PKK’lı terörist daha etkisiz hâle getirildi.” Tüm bölgelerde Mehmetçik, PKK’lı teröristlere hain saldırının bedelini ödetmeye devam ediyor. Şehit haberi alındıktan sonra toplamda etkisiz hale getirilen terörist sayısı 74 oldu

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.