ChatGPT beklenen özelliğe kavuştu!

OpenAI tarafından geliştirilen ChatGPT, Browsing adı verilen yeni bir özelliği kullanarak sorulan soruların yanıtlarını Bing’de arayabilecek.

ChatGPT beklenen özelliğe kavuştu!
Yayınlama: 28.06.2023
A+
A-

OpenAI bugün, şirketin yapay zeka destekli sohbet robotunun premium sürümü olan ChatGPT Plus abonelerinin, ChatGPT uygulamasında Browsing adı verilen yeni bir özelliği kullanarak ChatGPT’nin soruların yanıtlarını Bing’de aramasını sağlayabileceklerini duyurdu.

BİNG İLE TARAMA ÖZELLİĞİ EKLENDİ

Tarama, uygulama ayarlarının Yeni Özellikler bölümüne gidip model değiştiricide “GPT-4” seçilerek ve açılır listeden “Bing ile Tarama” seçilerek etkinleştirilebilecek. 

OpenAI, Tarama’nın özellikle güncel olaylar ve “ChatGPT’nin orijinal eğitim verilerinin ötesine geçen” diğer bilgilerle ilgili sorgular için yararlı olduğunu belirtti. Tarama devre dışı bırakıldığında, ChatGPT’nin bilgisi 2021’deki verilerle sınırlı kalıyor.

2011 yılında yapılan bir analie göre Bing’in Google bağlantılarına kıyasla Microsoft ile ilgili daha fazla sonucu haksız bir şekilde sunduğunu ortaya koymuştu.

ARAMA OTORUNDA DEZENFORMASYON TEHLİKESİ BULUNUYOR

Daha yakın bir zamanda, Stanford’da yapılan bir araştırma, Bing’in en iyi arama sonuçlarının “endişe verici” miktarda dezenformasyon içerdiğine dair kanıtlar ortaya koydu.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.