CHP iddialı oldukları şehirleri açıkladı

CHP iddialı oldukları şehirleri açıkladı
Yayınlama: 21.03.2024
A+
A-

CHP’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, AK Parti yönetimindeki Kırıkkale, Uşak, Kilis ve Bursa’da kazanmaya çok yakın olduklarını belirtti.

Balıkesir ve Denizli’de de kıyasıya bir yarış olduğunu belirten Zeybek, Hatay’da Lütfü Savaş’ın tekrar kazanacağını tahmin ettiğini söyledi. AK Parti yönetimindeki Kırıkkale, Uşak, Kilis ve Bursa’da seçimi kazanmaya çok yakın olduklarını ifade eden Zeybek, Balıkesir ve Denizli’de de kıyasıya bir yarış olduğunu belirtti.

Zeybek, CHP yönetiminde olup iktidara geçme ihtimali olduğu söylenen kentler Artvin, Antalya ve Edirne’ye dair de bilgi verdi. Artvin’de CHP’li belediye başkanının aday gösterilmeyince İYİ Parti’den aday olduğunu hatırlatan Zeybek, “Küçük yerlerde siyasetçilerin istifa edip başka partiye geçmesi sıkıntı yaratıyor. Şu anda Artvin’deki problem CHP’li iki adayın da yarışın içinde olması” diye konuştu

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.