Cimnastikcilerimiz Olimpiyat kotası aldı

Cimnastikcilerimiz Olimpiyat kotası aldı
Yayınlama: 01.10.2023
Düzenleme: 01.10.2023 20:23
A+
A-

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, 2023 Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonası’nı 10. sırada tamamlayarak olimpiyat kotası alan Erkek Cimnastik Milli Takımı için tebrik mesajı yayımladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, 2023 Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonası’nı 10. sırada tamamlayarak olimpiyat kotası alan Erkek Cimnastik Milli Takımını yayımladığı mesajla tebrik etti.  

Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Belçika’da düzenlenen Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda 247.692 puan toplayan erkek milli takımımız, ilk 12 ülke içinde yer alarak tarihte ilk kez takım halinde olimpiyat oyunları kotası kazandı. Bizlere bu gururu yaşatan Artistik Cimnastik Erkek Milli Takımı’nı canı gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. 

Paris’e takım olarak gitme imkanı kazanan bu başarılı ekip, eminim orada yakalayacakları başarılarla da bizleri gururlandıracaktır. Desteğimiz hep sizinle, tebrik ediyorum.”

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.