climaVAIR multi ile Çok Amaçlı Kullanım

climaVAIR multi ile Çok Amaçlı Kullanım
Yayınlama: 10.06.2024
A+
A-

Vaillant Yeni Ürünü “climaVAIR” ile Konfor ve Tasarruf Sunuyor

Vaillant’ın klima ürün ailesine yeni eklenen klima modelleri climaVAIR pro ve climaVAIR multi tüketicilerin beklentilerini üst düzeyde karşılayacak özelliklere sahip. Klima ailesine yeni eklenen ürünler, yüksek verimliliği, çevreci ve bütçe dostu özellikleriyle öne çıkıyor.

İklimlendirme sektörünün öncü markalarından Vaillant, ürün gamını çeşitlendirmeye ve doğa dostu sürdürülebilir ürünlerle pazardaki güçlü kimliğinin altını çizmeye devam ediyor. Vaillant 150 yıllık deneyimiyle sektöründe yeni klima modelleri climaVAIR pro ve climaVAIR multi ile tüketicilerinin beklentilerini üst düzeyde karşılamayı sürdürüyor. Klima ailesine yeni eklenen ürünler, yüksek verimliliğe sahip, çevreci ve bütçe dostu özellikler taşıyor.

climaVAIR pro ile Yüksek Konfor ve Tasarruf Lansmana Özel 5 Yıl Garanti ile

Vaillant, bu kapsamda, Avrupa F-Gaz Regülasyonuna uygun, çevre dostu R32 soğutucu akışkan gazı kullanan climaVAIR pro split klima serisini lansmana özel 5 yıl garanti ile satışa sunuyor. Vaillant climaVAIR pro, 9.000-12.000-18.000-24.000 BTU kapasite seçeneklerine sahip iç ünite modelleri ile geniş bir kullanım alanında çözüm sunarken, yüksek enerji verimliliği ve düşük sarfiyat vadediyor. Ürün, Soğutma Verim Sınıfında (SEER) 8,4’e, Isıtma Verim Sınıfında (SCOP) 4,5’e varan değerleriyle de bir adım öne çıkıyor. Konforu ve verimliliği artırmak amacıyla oda genelinde dengeli sıcaklık ve eşit hava akımı dağıtımı için 3D hava akışına ve 7 kademeli fan hızına sahip olan climaVAIR pro split klima, entegre Wi-Fi modülü sayesinde de kolay, hızlı ve güvenilir bir şekilde uzaktan bağlantı imkanı sunuyor.

Vaillant tüketicilerine sunduğu, gelişmiş fonksiyonlar ile yüksek konfor ve tasarrufun önünü de açıyor. climaVAIR pro modelleri, I FEEL fonksiyonu ile ortam sıcaklığını algılayarak set edilen sıcaklığa göre otomatik olarak ayarlama yapıyor. TIMER fonksiyonu ile istenen zamanda istenen sıcaklık değeri elde ediliyor, SLEEP fonksiyonu ile uykuda bile düşük enerji tüketiminde yüksek konfor sağlıyor. TASARRUF fonksiyonu ile enerji tasarrufunu artıran ürün, TURBO fonksiyonu ile de istenen oda sıcaklığını hızlı şekilde yakalama imkanını sunuyor.

climaVAIR multi ile Çok Amaçlı Kullanım

Vaillant’ın multi split klima alanındaki yeni ürünü climaVAIR multi, yaz aylarına girilen bu günlerde yüksek verimlilikte serinliği konfor ile buluşturacak. Duvar tipi iç ünitenin yanı sıra 4 yön kaset tipi, gizli tavan kanal tipi ve konsol tipi iç üniteler ile ürün gamını genişleten Vaillant, farklı kullanım ihtiyaçları için uygun çözümler sunuyor. Çoklu split teknolojisi sayesinde tek bir dış ünite ile 5 iç üniteye kadar kullanım imkânı sunan climaVAIR multi, kompakt bir kullanım sağlarken ihtiyaç duyulan dış ünite adetinin azalması ve yerden tasarruf edilmesinin yanı sıra maliyetlerin azalmasına da olanak veriyor.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.