Cudi, Gabar Dağı ile Beytüşşebap ve Bestler de kahramanlar 42 operasyonu

Cudi, Gabar Dağı ile Beytüşşebap ve Bestler de kahramanlar 42 operasyonu
Yayınlama: 14.01.2024
A+
A-

37 Tim ve 518 Personelle ‘KAHRAMANLAR-42’ Operasyonu Sürüyor

İçişleri Bakan Ali Yerlikaya, terör örgütüne yönelik operasyonların devam ettiğini belirterek, “Terörle mücadelemiz son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edecek” dedi.

Terör örgütüne yönelik ‘KAHRAMANLAR-42’ operasyonu devam ediyor. İçişleri Bakan Ali Yerlikaya, devam eden operasyonla ilgili bilgi verdi.

Bakan Yerlikaya, operasyonların Cudi Dağı, Gabar Dağı, Beytüşşebap ve Bestler Dereler bölgelerinde sürdüğünü bildirdi. Sayın Yerlikaya operasyonlara, 37 tim olmak üzere, 518 jandarma personelinin katıldığını söyledi.

Bakan Yerlikaya, “Yılın 365 günü, 4 mevsim, 12 ay, gece gündüz demeden operasyonlar düzenliyoruz. Terörle mücadelemiz son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edecek” dedi.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.