Değiştir bu kafayı AKBANK

Yayınlama: 03.06.2024
A+
A-
Profesyonel Teknik Adam Diplomasına sahip. Futbol'un kendisinde biriktirdiklerini 1991 yılında yazılı ve görsel basında sergilemeye başladı. Ulusal yaygın TV'ler de yönetici olarak görev aldı. Temsilci olarak görevini sürdürdü. Televizyon ve gazetelerde üst yönetici olarak görev yaptı. Radyo çalışmalarını başarıyla dinleyicisine ulaştırdı. Profesyonel olarak Tiyatro’nun her kademesinde görev aldı Seslendirme ve dublaj sanatçılığını başarıyla sürdürmekte. Yerel Yönetimlerde Basın Danışmanlığı, Spor Derneklerinde Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Cumartesi günü bir havale yapılamaya çalışılıyor. Ki tam o sırada bankamatik parayı yutuyor. Karşı taraf parayı bekliyor ancak ne mümkün parayı ATM hesaba aktarmıyor. Adına ‘Para Sıkışması’ deniliyor bunun.

Bankayı ara, bilgi işlemi ara, canlı destek programından paranın hemen iade edilmesi gerektiği konusunu ısrarla söyle. Ama yok nafile. Cumartesi yapılmaya çalışılan işlem için 4 iş günü içinde paranın iade edileceği belirtiliyor. Yani Cumartesi parayı kullandı banka, Pazar Kullandı, Pazartesi oldu para hala orta da yok. Sözüm ona derler ki 4 iş günü. Yani pazartesi daha iş günün 1’nci günü olmuştur. Ancak para hala geri iade edilmemiştir. Geri kaldı 3 gün. Banka kendini böyle savunuyor ve kendini haklı çıkartmanın derdinde.

Hadi bankanın verdiği tahütlerin hepsine imza atıldığını varsayarsak Ya arkadaş 3’ncü dünya ülkesinde olmayan bir uygulama gibi bu iş. Senin teknolojin ve cihazın benim işlem yapacağım sırada arıza veriyorsa vatandaşın suçu mu ?

Özür dileriz böyle bir sıkıntı olmuş hemen paranızı iade ediyoruz’ diye bir hizmet yok. Koca 4 iş günü bekleyeceksin. Allahtan gönderilen para 8 bin TL . Ya 80 bin TL olsaydı ne olacaktı ?

Değiştir bu kafayı AKBANK değiştir. Yakışmıyor sana. Onlarca insanı çağrı merkezinde tutuyorsun bu işlerle sorun yaşamış insanların da işini kolaylaştıracak tamamlayıcı personel bulundurman gerekiyor. 8 bin TL yi kaç gün kullandın. Helal olsun. Ama bunu yaşayan bir emekli nereden bulsun 8 bin TL yi de parayı karşı tarafa göndersin ?

Telefon açılıyor karşı taraf şöyle diyor

-Evet paranız görünüyor ama 4 iş günü içinde iade edilebilir.

Böyle bir uygulama olabilir mi ? Senin cihazın, senin teknolojin. Niye mudi ni mağdur ediyorsun ?

Bir de çağrı merkezinde ki personelin verdiği açıklama için değerlendirme bekleniyor. Bu yaşanan çağ dışı uygulama nedeniyle gerek açıklama yapmaya çalışıp da söylenenlerin altında kalan çağrı merkezi personeli başta olmak üzere böyle geri kafalı bir teknoloji sistemini ayakta tutmayı marifet sayan uygulayıcı ve uygulatıcı sistem yöneticilerine 1 veriyorum. 1 bile çok ‘Sıfır’…Değiştir bu uygulama ve kafayı AKBANK sana yakışmıyor….

Bilim ve teknolojinin jet hızıyla işlerini yürüttüğü çağımızda AKBANK ın bu uygulaması akla ziyan ve zararr bir hizmet olduğunu belirtmek istiyorum.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.