Dental sektörün en büyük kongresi ve fuarı Antalya’da açılıyor

Dental sektörün en büyük kongresi ve fuarı Antalya’da açılıyor
Yayınlama: 02.11.2023
A+
A-

CNR Holding tarafından, Akdeniz’in en kapsamlı ağız ve diş sağlığı fuarı CNR IDENTEX 2 Kasım’da (Yarın) açılıyor. Fuar, ANFAŞ – Antalya Fuar Merkezi’nde 5 Kasım tarihine kadar devam edecek.

Türk fuarcılık sektörünün global markası CNR Holding tarafından organize edilecek fuarda 500’ün üzerinde marka ürünlerini sergileyecek. Fuarı dünyanın birçok ülkesinden ve Türkiye’nin birçok ilinden; diş hekimliği fakülteleri, ağız ve diş sağlığı merkezleri, diş klinikleri ve diş hekimliği odalarını temsilen öğretim görevlileri ve hastane yöneticilerinden oluşan çok sayıda sektör profesyoneli ziyaret edecek.

Türkiye’nin en kapsamlı ağız ve diş sağılığı kongresi

SADEFE-Sağlık ve Sosyal Hizmetler Derneği Federasyonu ile CNR Holding işbirliği ile düzenlenecek Ağız ve Diş Sağlığı Kongresi 3-4 Kasım tarihlerinde dört oturumda gerçekleşecek. IDENTEX kongresinde ağız ve diş sağlığındaki yenilik ve gelişmeler uygulamalı olarak ele alınacak.

CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem’in ev sahipliğinde gerçekleşecek olan CNR IDENTEX Fuarı’nın açılışı Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bahar, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Koç ve CNR Holding CEO’su Can Özatay’ın katılımı ile gerçekleştirilecek. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılması beklenen fuarın açılış töreninde birlikte olmak dileğiyle…

PROGRAM

Tarih: 2 Kasım 2023 (yarın)

Saat: : 12:45 (açılış töreni)

Yer: ANFAŞ – Antalya Fuar Merkezi

Bilgi için: Korkut Kalaycı – 0532 523 8636

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.