Destici’den Sinan Oğan açıklaması

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Sinan Oğan’ın kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Destici’den Sinan Oğan açıklaması
Yayınlama: 22.05.2023
A+
A-

BBP Genel Başkanı Destici’nin açıklamalarından satır başları:

Ben zaten Sinan beyin yakınında olan arkadaşlarla görüşme halindeydim. Onların kendilerince ilke olarak nitelendirdikleri maddeler vardı. İşte bunlardan birincisi terörle mücadele, ikincisi anayasanın ilk dört maddesi ve sığınmacılar konusu. Ben kendilerine şunları ifade ettim, sizin sunduğunuz bu 4 madde de Cumhur İttifakı’nın üzerinde durduğu maddeler. 

Biz buradayız BBP burada, MHP burada. O hassasiyetleri biz de taşıyoruz. Sığınmacıların biz de dönmesini istiyoruz ama Stalin kafasıyla değil. Şartlar oluşturulduğunda dönecekler. 

ATA İttifakı’nın bittiğini de Adalet Partisi Genel Başkanı açıkladı. Burada önemli olan Sinan Oğan’ın açıklamasıydı. Sinan beyin bu açıklaması memleket için faydalı olmuştur.

Ben kararın böyle olacağını açıklamıştım. 

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.