Devre arasına galibiyetle girdi

Devre arasına galibiyetle girdi
Yayınlama: 16.12.2022
A+
A-

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde Konyaaltı Belediye Spor Kulübü, deplasmanda Yenimahalle Belediyesi SK’yı 25-31 mağlup ederek devre arasına galibiyetle girdi.

2022-2023 Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nin ilk devresi, 9’uncu hafta mücadelelerinin tamamlanmasıyla birlikte sona erdi. İlk yarının son maçında deplasmanda Yenimahalle SK ile karşılaşan Konyaaltı Belediye SK mücadeleden 25-31 galip ayrıldı. Önceki hafta Avrupa mücadelesinde Ukrayna temsilcisi Galychanka’yı her iki maçta da mağlup ederek son 16’ya adını yazdıran Mavi Kelebekler, Yenimahalle maçına da taraftarının desteğiyle oldukça istekli başladı.

Coşkulu oyununu ilk yarının son düdüğüne kadar sürdüren Konyaaltı, soyunma odasına 15-17 skor avantajı ile gitti. İkinci yarının başında, 7 dakika boyunca kalesini gole kapatan Mavi Kelebekler, iyi oyununu mücadelenin son düdüğüne kadar devam ettirdi ve karşılaşmayı 25-31’lik skorla kazanmasını bildi.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.