Digiverse kapılarını depremzede çocuklara açtı

Digiverse kapılarını depremzede çocuklara açtı
Yayınlama: 21.02.2023
Düzenleme: 21.02.2023 12:00
A+
A-

Digiverse Genel Müdürü “Toplum olarak üzüntü ve sabır ile hayata devam ettiğimiz bugünlerde, hepimiz geleceğe umuttan tuğlalar örmek zorundayız. Felaketi yaşayanlara kucak açarken, felaketten etkilenen insanlarımıza da içlerindeki gücü keşfedecek cesareti ve desteği vermeliyiz” dedi

Digiverse Genel Müdürü Feride Altan Uygur, “Yaralanmaya da yara sarmaya da alışkın bir millet olduğumuzun bilinciyle Digiverse olarak bizler de bu zor günlerin acılarını bir nebze olsun hafifletmek adına çocuklarımıza dokunmak istedik. Yaşanan afetin boyutları neticesinde ne yazık ki pek çoğumuz çocuklarımızı üzüntülerin etkilerinden uzak tutamadık. Afeti yaşayan çocukların yanı sıra, evlerinde ailelerinin yanındayken de haberlerden, sosyal medyadan, yapılan her sohbetten etkilenen çocuklarımız oldu. Bu nedenle “umut çocuktan başlar” diyerek Digiverse deneyim evreninin kapılarını 15.02.2023 itibariyle 0-12 yaş arası tüm çocuklarımıza şubat ayı sonuna kadar ücretsiz olarak açmış bulunmaktayız.”

..

Digiverse deneyim evreni nedir?

Digiverse insanların gerçek hayattaki kaygılarından ve kaoslarından içlerindeki gücü keşfedip, hayatlarındaki dönüm noktalarıyla yüzleşerek arındıkları; mistik materyaller ve içeride sergilenen tema aracılığıyla ruhlarını keşfettikleri dünyanın ilk ve tek aksesuarsız 3 boyutlu hissedilebilir sanal evren deneyimini sunmaktadır.

Digiverse’de

Başlangıçta doğuşu simgeleyen, insanların yolunu bulmak için kendini kaybettiği aynalı bir tünelden dijital dünyaya giriş yapılıyor. Bu sayede algılarımızı serbest bırakıp, içine gireceğimiz görsel şölenin bizi başka boyutlara taşımasına açık hale geliyoruz.

Aynalı tünelin sonunda mistik materyallerin arasından varoluşu simgeleyen, hayatın başlangıcı ve bitişi arasındaki değişimlerini hissettiğimiz, büyük dome alanına geçiş yapılıyor. Bu alanın sağında şu an içinde olduğumuz karmaşık dünya, ruhumuzu yoran materyalist algılarla yüzleştiren life panorama duvarından sonra, muhteşem yansımalarla yine boyutların arasında kaybolacağınız 360 derecelik domelara ulaşıyoruz.

İlk olarak özümüze dönmek için ihtiyaç duyduğumuz gücün içimizde olduğu gerçeğiyle yüzleşip, kendimizi keşfederek Magic Island dome ile ruhumuzu özgür bırakacağımız tura başlamış oluyoruz. Sonrasında ise okyanusun derinliklerinden çıkıp, ateşle suyun dansına tanık oluyoruz. Ardından, saflığın ve temizliğin simgesi olan, çocukluğumuza, yani çocuk domuna girerek, içimizdeki çocuğu ortaya çıkarıyoruz. Dome turundan sonra bizi huzurun ve dinginliğin sergilendiği, herkesin içinde olmayı arzuladığı dream panoroma duvarı ile dome turumuzu tamamlamış oluyoruz.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.