Digiverse’de,teknoloji, sanat ve eğlenceyi keşfedin !

Digiverse’de,teknoloji, sanat ve eğlenceyi keşfedin !
Yayınlama: 29.12.2022
A+
A-

Dünyanın ilk ve tek 360° dijital deneyim alanında

Sanatı teknolojiyle birleştirip, her yaştan ziyaretçilerini gelecekle buluşturan Digiverse’de, sizleri aksesuarsız 3 boyutlu bir evrende 33 benzersiz deneyim bekliyor. Metaverse merkezli yeni dünyanın hissedilebilir ilk deneyimini yaşarken siz dijital eserlerin bir parçası olacak, onlar da ruh ve benliğinize yeni
kapılar açacaklar.


Digiverse’de; İlk olarak, yolunuzu ararken kendinizi kaybedeceğiniz, doğuşu simgeleyen aynalı bir tünelden dijital dünyaya giriş yapılmaktadır. Bu sayede ziyaretçiler algılarını serbest bırakarak, içine girecekleri görsel şölenin kendilerini başka boyutlara taşımasına açık hale gelirler. Aynalı tünelin sonunda, mistik materyallerin arasından büyük dome alanına eçiş yapılmaktadır. Bu alanda, dünyada benzeri bulunmayan devasa domeların yanı sıra, içinde olduğumuz karmaşık dünya ve ruhumuzu yoran materyalist
algılarla yüzleştiren panorama duvarını göreceksiniz. Farklı konseptlerde birbirlerine bağlanan domelarda kendinizi en rahat hissedeceğiniz şekilde konumlanarak dijital yapıtları seyredebileceksiniz. B deneyim sırasında zaman ve mekan kavramlarının çok uzağında, boyutlar arası sürükleyici bir deneyime şahit olacaksınız.


Özgürleşmiş bir ruh ve zihin ile ayrılacağınız domeların ardından panorama duvarıyla devam edip, fotoğraf ve video çekim noktaları ile turunuzun sonuna yaklaşacaksınız. Sonsuzluk tünelinden geçerken yalnızca alandan ayrıldığınızı, fakat bu tarifsiz deneyimi sonsuza kadar taşıyacağınızı fark edeceksiniz.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.