Dilin Altında ki Bakla’lar …

Dilin Altında ki Bakla’lar …
Yayınlama: 31.01.2023
Düzenleme: 31.01.2023 14:43
A+
A-

Hiçbir asgari ücretli açlık sınırının altında kalmayacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 5 milyon 400 bin kişiye seslendi. Kılıçdaroğlu, “Bu kişiler açlık sınırının altında maaş alıyor. Verilen asgari ücret TÜRK-İŞ’in açıkladığı açlık sınırının altında. Benim görevim iktidar olduğumuzda hiçbir asgari ücretlinin açlık sınırının altında kalmayacağı bir düzeni inşa etmek” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu, “Bu kişiler açlık sınırının altında maaş alıyor. Verilen asgari ücret TÜRK-İŞ’in açıkladığı açlık sınırının altında. Benim görevim iktidar olduğumuzda hiçbir asgari ücretlinin açlık sınırının altında kalmayacağı bir düzeni inşa etmek” ifadelerini kullandı.

Politikalar Mutabakat Metni, demokrasi tarihinde bir ilktir. 6 lider bir araya geldik ve devlet için bir beka sorunu haline gelen tek adam rejimini değiştirip bu ülkeye demokrasiyi getirmek için bir araya geldik. Cumhuriyet tarihinde 6 lider bir araya gelip 2300’ün üzerinde var olan sorunlara tek tek çözüm üretiyorsa ve bunu oy birliği ile yapıyorsa Türkiye’nin geleceği aydınlıktır, kimse endişe etmesin. Yolsuzluklara karşı mücadele, işsizliği giderme konusunda politikalar, Türkiye’nin saygınlığını koruyacak dış politikanın nasıl olması gerektiği burada var. “

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.