Doğruları söyledikçe saldırıyorlar

Doğruları söyledikçe saldırıyorlar
Yayınlama: 14.07.2024
A+
A-

ZAFER PARTİSİ GENEL İDARE KURULU BİLDİRİSİ

Son günlerde Yeni Şafak Gazetesi tarafından Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ’a yönelik mesnetsiz saldırılar yapılmaktadır. Bu saldırılarda gerçekler saptırılırken kimi zaman akıl, mantık ve hayal dünyasının ötesine geçildiği görülmektedir.

Yeni Şafak Gazetesi’nin saldırılarının, Suriye’nin kuzeyi ve Kayseri’de yaşanan üzücü olaylar ile Türkiye – Suriye cumhurbaşkanlarının 13 yıl sonra görüşmesi için hazırlıkların yapıldığı döneme gelmesi anlamlıdır.

AKP hükümetleri, 13 yıl boyunca izledikleri hatalı politikalarla Türkiye’yi, dünyanın sığınmacı ve kaçak toplama kampına çevirmiştir. Bu hatalı politikanın sosyal, ekonomik, demografik, siyasi ve güvenlik alanlarındaki ağır maliyetleri, toplumun her katmanında açıkça hissedilmektedir.

Bu sorun artık bir beka meselesidir.

AKP’nin bugün memleketi getirdiği nokta, 13 yıl önce yola çıkılan yerdir. AKP yanlış politikalarla memlekete 13 yıl kaybettirmiştir. Şimdi suçluluk telaşıyla bir çıkış aramaktadırlar. Yeni Şafak saldırıları, bu kapsamda yapılan zavallı girişimlerdir.

Bugün gelinen noktada, Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın haklılığı anlaşılmıştır. Halkımız artık göç sorununun öncelikle çözülmesini istemekte ve bu konuda sadece, Prof. Dr. Ümit Özdağ’a güvenmektedir. İşte, Prof. Dr. Ümit Özdağ’ı hedef yapan budur.

Oysa bu saldırıları yapanlarda gayet iyi biliyorlar ki; Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, göç meselesindeki stratejik tehlikeyi daha 2011’lerde gören ilk kişidir.

Prof. Dr. Ümit Özdağ, göçün başladığı yıllardan itibaren, konunun uzmanı bir akademisyen, siyasetçi ve daha sonra Genel Başkan olarak ve uzunca bir süre tek başına ve azimle mücadele etmiştir.

Bu mücadele “Anadolu Kalesi” projesi kapsamında, son sığınmacı ve kaçak gönderilinceye kadar devam edecektir. Anadolu Kalesi projesi bir devlet belgesidir. Temeli hukuktur.

Bu vesileyle, tüm halkımıza provokasyonlara karşı sakin ve sağduyulu olmalarını tekraren tavsiye ederiz.

Zafer Partisi Genel İdare Kurulu olarak bu mücadelede sarsılmaz irademizle sayın Genel Başkanımızın yanındayız.

Saygılarımızla Türk kamuoyuna duyurulur.

Av. Sevda Gül Tunçer

Zafer Partisi Basından Sor. Gen. Bşk. Yrd.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.