Dünyada ilk defa radyo yayıncılığı yapan robot

Dünyada ilk defa radyo yayıncılığı yapan robot
Yayınlama: 04.07.2023
Düzenleme: 04.07.2023 19:30
A+
A-

Dünyanın ilk insansı robotu Sophia Antalya’da bulunan Digiverse Deneyim Evrenin ’de!

İlklerin bilinen yüzü olan Digiverse Deneyim Evreni; gerçekleştirdiği projeler ile Türkiye’nin ve Antalya’nın destinasyon gücünü arttırmaya devam ediyor.

Dünyanın ilk ve tek aksesuarsız deneyim evreni Digiverse 07 Temmuz Cuma günü gerçekleşecek büyük buluşmaya hazırlanıyor.

Digiverse deneyim evreni; Robot Sophia’nın Dj performansının – radyo yayınının sergileneceği çok özel lansman gecesinde birbirinden değerli protokol misafirlerine ve yatırımcılara ev sahipliği yapacak.

Dünyada şimdiye kadar üretilmiş robotlar arasında insan görünümüne en yakın robot olan ve yapay zeka ürünü olan Sophia robot, radyo yayıncılığı yapma lisansı alarak dünyada ilk defa radyo yayıncılığı yapan robot olacak.

Sınırlı sayıda özel satışa açılan gece, Sofia ile tanışma ve konuşma ayrıcalığı yaşayacak olan meraklıları tarafından oldukça ilgi görüyor.

2016’da Hansen Robotics tarafından geliştirilen Sophia, iletişim kurma yeteneğiyle ve vatandaşlığa sahip ilk robot olmasıyla tüm dünya tarafından biliniyor.

Digiverse Yönetimi cuma günü ilki gerçekleşecek olan Sophia performansı ile birlikte ilerleyen dönemlerde sürprizlerle dolu yeni projelerin hazırlıklarına başladıklarını bildirdi.

Sophia ile ilgili gelişmeleri takip etmek ve sınırlı sayıdaki biletlere ulaşmak için ;https://www.digiversede.com.tr

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.