Dünyanın en iyi Profesyonel Vücut Geliştirme Sporcusu

Dünyanın en iyi Profesyonel Vücut Geliştirme Sporcusu
Yayınlama: 14.10.2023
Düzenleme: 14.10.2023 10:15
A+
A-


Antalya da yaşayan ve hazırlıklarını burada sürdüren Tatiana Makorova Her yıl Las Vegas ta profesyonel sporcular için Olimpiyatara gidebilmek için düzenenlenen vücut geliştirme yarışmasında kilosunda ALTIN Madalyanın sahibi oldu

ABD nin Lasvegas Şehrinde Profesyoneller için düzenlenen Vücut Geliştirme Şampiyonasında Antalya dan yarışmaya katılan Tatiana Makarova kilosunda ALTIN madalyanın sahibi old. Dünyanın her yerinden sporcuların katıldığı yarışma Olimpiyatlara da katılabilmenin derecelendirmesinin yapıldığı yarışma özelliğinde.

17.09.2023 tarihinde İspanya/Alicante “European Championship Pro” şampiyonasına da katılan ve Tatiana Makarova nın ilk professional class’ta katıldığı yarışma oldu. Yarıştıg siklette “women physique” Çok güçlü 20 kadın vücutçu arasında yarışarak finale kalarak ilk 8 de yer aldı. Tatiana Makarova elde ettiği bu başarılı sonuç ile 10-11 Kasımda Romanya-Bükreşte gerçekleşecek olan yarışmaya katılacak. Hazırlıklarını sürdüren Makarova, Yıllardır bıkmadan usanmadan tonlarca ağırlığı kaldırdım ve çok özel çalışma programlarının altına girerek bu özel vücuda sahip oldum. Romanya dan da başarılı bir sonuç ile döneceğime inanıyorum. Yapılan turnuvalarda çok büyük tecrübeler edindim. Rakiplerimi tanıyorum. Eksiklerim yok gibi ama ben yine de çalışmalarıma ara vermeden sürdürüyorum diye konuştu.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.