Durmak Yok Yola Devam !

Durmak Yok Yola Devam !
Yayınlama: 25.01.2023
A+
A-

AK Parti İl Başkanı Ali Çetin’e parti önünde coşkulu karşılama

AK Parti Antalya’nın yeni İl Başkanı Ali Çetin, parti binası önünde coşkuyla karşılanarak, “Bugün birlik, beraberlik, kardeşlik ve heyecanla, aşka çalışma günüdür” dedi.

AK Parti Antalya’nın yeni İl Başkanı Ali Çetin, parti binası önünde coşkuyla karşılanarak, “Bugün birlik, beraberlik, kardeşlik ve heyecanla, aşka çalışma günüdür” dedi. AK Parti eski Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş’ın yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adaylığı için istifa etmesinin ardından, İl Başkanlığı’na Antalya Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Ali Çetin atandı.

Çetin, “2023 seçimlerinin arifesindeyiz. AK Parti’miz milli ve manevi değerlerine sarsılmaz bir bağlılıkla, son 21 yılda Antalya’mıza ve ülkemize saymakla bitmeyecek eserler ve hizmetler üretmiştir, pandemi sonrasında dahi bu eserleri yapmaya devam etmiştir. AK Parti ve ak kadrolar görev başındaysa orada hizmet vardır, eser vardır. Çünkü ak kadrolar halka hizmet etmek, hakka hizmet etmek anlayışıyla çalışmaktadır. Antalya’da son 4 yıldır büyükşehir başta olmak üzere bir kısım belediyelerde AK Partili kadroların görev almadığı süreçlerde, Antalya’mıza hiçbir hizmet yapılmamıştır” diye konuştu.”

Ali Çetin, “14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde AK Parti’mize gönül ve emek vermiş tüm ak gönüllü dava arkadaşlarıyla beraber, daha büyük bir heyecan ve coşkuyla, hiçbir şekilde ama veya fakat demeden büyük bir heyecanla çalışarak dünya lideri, adam gibi adam Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a buradan hep birlikte göndereceğiz. Bizim siyaset ve teşkilat ile aramızdaki en kıymetli bağ partimizle kurulmuş olan bağdır. AK Parti’mize üye olan üyelerimizden mahalle teşkilatlarımıza, sandık kurullarımızdan ilçe başkanlarımıza kadar bu sevdaya gönül veren kardeşlerimize, dünden bugüne partimize gönül veren yol arkadaşlarımıza sesleniyorum, ‘Bugün birlik, beraberlik, kardeşlik ve heyecanla, aşka çalışma günüdür’

Ali Çetin’i annesi parti önünde dualarla karşıladı sarılarak öptü kucakladı. İl Kadın Kolları da Ali Çetin’in gelişine eşlik etti. Parti Meclis üyeleri ve ilçe başkanları,ilçe yönetim kurulu üyeleri de yeni başkan Ali Çetin’i parti binasına girişinde karşıladı

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.