EFEM Akdeniz, Erasmus ülkelerini misafir etti

EFEM Akdeniz, Erasmus ülkelerini misafir etti
Yayınlama: 02.07.2023
Düzenleme: 02.07.2023 17:54
A+
A-

Erasmus+KA204FLOW Yetişkin Eğitimi AB projesi final toplantısı 6 farklı ülkenin (Slovenya-Romanya-Çekya-İspanya-Hırvatistan-Türkiye) katılımı ve ev sahibi kuruluş EFEM AKDENİZ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ DERNEĞİ tarafından gerçekleştirildi. Proje kapsamında sivil toplum kuruluşlarının iş birliğinin arttırılması amaçlandı ve farkındalık çalışmaları yerinde takip edildi. FLOW projesinin amaçlarına uygun çalışmalarla birlikte başarıya ulaştığı katılımcı ülkelerle gerçekleşen Final toplantısının çıktıları ile gözler önüne serilmiştir.   Aynı zamanda 7 farklı ülke ortaklığı elde edilmiş olup Yetişkin Eğitimi yaygınlaştırma çalışmaları yapılmış ve projenin sürdürülebilirliği açısından yeni proje fikirleri üzerinden çalışmalara başlanmıştır.

 FLOW projesi katılımcı ülkelerinde Antalya’yı yakından görmesine olanak sağlamıştır. Proje süresince Türk kültürünü tanıma fırsatı elde eden katılımcılar Antalya’nın güzelliklerini de yerinde görmüş oldu. Katılımcılara bu güzellikleri yakından görebilmeleri için Antalya Şehir Turu planlayan ev sahibi kuruluş tekne turu ile Antalya falezlerinde mükemmel bir gezi düzenlemiş oldu. Tarihi Kaleiçi çarşısını, Dünyaca ünlü Konyaaltı sahili ve Hadrian’s Kapısını gören katılımcıların Antalya’ya hayranlığı bir kez daha artmış oldu.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.