Emekliler ile ilgili çalışma yapılıyor, enflasyon düşecek

Emekliler ile ilgili çalışma yapılıyor, enflasyon düşecek
Yayınlama: 20.04.2024
A+
A-

Cummhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yaptığı açıklamada, yüksek enflasyonun altında ezilen emeklilerle ilgili özel bir çalışma yaptıklarını ve bu çalışmanın tamamlandığında toplumla paylaşılacağını belirtti. Yılmaz, ayrıca enflasyonla mücadele konusunda kararlı olduklarını ve Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarında enflasyonun düşeceğini söyledi.

Emeklileri enflasyona ezdirmeyeceklerini söyleyen Cevdet Yılmaz, “Çalışma Bakanlığımızın emeklilerle ilgili yaptığı çalışmalar tamamlandığında toplumla paylaşılacak. 16 milyon emeklimiz var. Çalışan sayısını artırmamız lazım ki bu dengeyi gerçekleştirelim. Bu yönde de umut verici gelişmeler var, istihdam artışı var” dedi.

Enflasyonla mücadele konusunda da önemli mesajlar veren Yılmaz, “Enflasyonu düşürmeye kararlıyız, geçmişte de bunu yapabilmiş bir kadroyuz. Bu bir süreç. Haziran, Temmuz ve Ağustos’ta enflasyon düşecek.” ifadelerini kullandı.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.