Emeklilerin bayram ikramiyeleri 3 bin TL

Emeklilerin bayram ikramiyeleri 3 bin TL
Yayınlama: 16.02.2024
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ordu’da emeklilere verilen bayram ikramiyelerinin 3 bin liraya çıkarılacağını söyleyerek “Emekliye nefes aldıracak bütçeyi oluşturuyoruz.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu’daki mitingde emeklilerle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Önümüz Ramazan, arkası bayram. Emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde de tekrar bütçeyi zorlama pahasına bir artış yapmayı planlıyoruz. Emekliye nefes aldıracak bütçeyi oluşturuyoruz. Bayram ikramiyesi 3 bin lira olacak.” dedi.”

Önümüzdeki zorlukları görmezden gelmiyoruz. Küresel ve bölgesel gelişmelerin etkisiyle ülke olarak içinden geçtiğimiz meşakkatli dönemin bir süredir milletimizi nasıl yorduğunu en iyi biz biliyoruz. Bir de buna 6 Şubat depremlerinin ekonomimize çıkardığı 104 milyar dolarlık ilave maliyeti eklememiz gerekiyor. Hayat pahalılığıyla mücadele hepimiz için oldukça zorlu geçiyor. Bu mücadelenin bedelini beraberce ödüyoruz.”

Önümüz Ramazan arkası bayram, emeklilerimizin bayram ikramiyelerinde de bütçe imkanlarını tekrar zorlama pahasına bir artış yapmayı planlıyoruz. Biliyorsunuz eskiden emeklinin bayram ikramiyesi diye bir geliri yoktu. Bu uygulamayı ilk defa 2018 yılında biz getirdik. Önce bin lira olan bayram ikramiyesini evvela bin 200 liraya sonra 2 bin liraya çıkardık. Önümüzdeki bu rakamı yüzde 50 artışla 3 bin liraya yükselteceğiz.”
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerin bayram ikramiyeleri 3 bin lira olacak

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.