Enerjide özgürlük elinde

Enerjide özgürlük elinde
Yayınlama: 15.11.2023
A+
A-

GÜNEŞ PANELİNİN AMİRAL GEMİSİ “ELİN ENERJİ” 17’İNCİ EIF DÜNYA ENERJİ KONGRESİ VE FUARI”NDA !

Güneş enerjisinde fotovoltaik panel üretiminde Avrupa lideri olan ELİN Enerji, 15 -17 Kasım 2023 tarihleri arasında
İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan “17.inci EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı”nda yenilenebilir enerji sektörünün tüm paydaşları ile birlikte yerli ve yabancı yatırımcılarla biraraya gelecek!

7 KITAYA İHRACAT HEDEFİMİZLE FUARLARDA TİCARİ HEYETLERİ AĞIRLIYORUZ!

T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, T.C. Ticaret Bakanlığı destekleriyle düzenlenecek olan fuara “Platin” sponsor olarak destek vermekten gurur duyduklarını belirten ELİN Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Arda Yalı, “Türkiye’nin en değerli buluşmalarından olan “17.inci EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı”nda hep beraber “Enerji Geleceğimizdir-Energy Is Future” demek için 15-17 Kasım tarihleri arasında İstanbul’da olacağız. İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştireceğimiz fuarımızda tüm misafirlerimizi A-149 numaralı standımıza bekliyoruz. Türkiye’de yıllık 3,5 GW/Yıl fotovoltaik panel üretim kapasitemizle Avrupa lideriyiz. Bu yıl itibariyle de ABD’de 1 GW/yıl kapasiteli güneş paneli fabrikası kurduk ve Amerika’da da ürün satışı ile ilgili gerekli standartları ve sertifikaları sağlayarak “Sirius PV USA” markamızla üretime başladık. ELİN Enerji olarak 7 kıtaya ihracat hedefimizle fuarlarda da Türk firması olarak üretim gücümüzü ortaya koyuyoruz. Yenilenebilir enerjide yatırımcıya güven veren bu üretim gücü ile kapasitemizi artırmayı sürdüreceğiz” dedi.

“YENİLENEBİLİR ENERJİNİN GELECEĞİNİ ŞEKİLLENDİREN ATILIMLARI YAPIYORUZ”

17’inci EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı’nın 20 yıldır yenilenebilir enerjide ilhamı eyleme dönüştürmek için düzenlendiğine dikkat çeken Arda Yalı, “Türkiye ve dünyanın yenilenebilir enerji topluluğunun kolektif gücünü ortaya koyan fuarlara yurtiçi ve yurtdışı “Yenilenebilir enerjide güneş paneli üretiminin amiral gemisi” olarak katılıyoruz. Sektörümüze her konuda öncü olmak üzere fuar ve etkinliklere desteklerimizi her zaman sağlıyoruz. Bu yıl yine prestiji ile dünya çapında tanınan “17.inci EIF Dünya Enerji Kongresi ve Fuarı”nda yerli ve yabancı yatırımcıları ağırlayacağız. Yenilenebilir enerjinin geleceğini şekillendiren adımları atıyoruz. EIF’te de bu yıl yine geleceğimizi “karbon nötr” hedefinde bir ortak hedef için bir araya geldiğimiz dünyanın her köşesinden ziyaretçileri, yatırımcıları ve yenilenebilir enerji’ye geçişlerinde işbirliği yapmak üzere 100’ün üzerinde sektörde hizmet veren kurum liderlerini de standımızda ağırlıyor olacağız” diye konuştu.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.