Erzurum’da İmamoğlu gerginliği

Havuzbaşı Kent Meydanı’nda Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan otobüslerin sergilenmesine tepki gösteren partililer ile görevliler arasında tartışma yaşandı. Erzurum BŞB Başkanı Mehmet Sekmen açıklama yaptı.

Erzurum’da İmamoğlu gerginliği
Yayınlama: 07.05.2023
Düzenleme: 07.05.2023 19:27
A+
A-

CHP’li gruba tepki gösteren vatandaşlar arasında gergin anlar yaşandı. Güvenlik güçleri olaya müdahale etti. İmamoğlu’nun programına 1 saat kala meydandaki araçlar alan dışına çıkarılırken Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen konuya ilişkin basın açıklaması yaptı.

Başkan Sekmen yaptığı açıklamada “Bugün Erzurum’da CHP gayri yasal, korsan miting yapmak için yoğun gayret sarf ediyor. Yüksek Seçim Kurulu 4 Mayıs itibariyle miting yapılacak alanları belirlemiştir. Tanıtım amaçlı araçlarımızı sergilediğim alanda gayri yasal olarak miting alanına çevirmek istemektedirler. Kamuoyu yanlış bilgilendirilmektedir. Bizim herhangi bir yeri kapatmamız söz konusu değildir” dedi.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.