Eyyam-ı Bahur sıcakları sona eriyor

Eyyam-ı Bahur sıcakları sona eriyor
Yayınlama: 06.08.2023
A+
A-

Türkiye’yi kavuran Eyyam-ı Bahur sıcakları sona eriyor, yağmur geliyor

Türkiye’de Eyyam-ı Bahur sıcaklarının etkisiyle termometreler 40 dereceleri gösterirken, İstanbul’da perşembe günü gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre sıcaklıklar 8-9 derece birden düşerek mevsim normallerine dönecek.

Önümüzdeki hafta sonu ise Güney Ege ve İç Anadolu’da sıcaklar tekrar artacak. Türkiye’de, Eyyam-ı Bahur sıcaklarının etkisiyle termometreler 40 dereceleri gösterirken, sıcaklardan bunalan vatandaşlar da serinlemek için sahillere ve parklara akın ediyor. Çöl sıcaklarıyla mücadele eden vatandaşları serinletecek haber ise bugün meteorolojik kaynaklardan geldi.

İç Anadolu’da pazartesi salı günü de aşırı sıcaklar var. Dışarı çıkmayın. Bugün İstanbul 34 Yarın 32 Salı 30 Çarşamba 28, Ankara Bugün 38 yarın 36 Salı 37 Çarşamba 34, İzmir Bugün 34 Yarın 35 Salı 33 Çarşamba 34, Antalya Bugün 32 Yarın 32 Salı 31 Çarşamba 30.”

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.