Fatih Erbakan, “Yüzde 8’in üzerindeyiz”

Fatih Erbakan, “Yüzde 8’in üzerindeyiz”
Yayınlama: 29.01.2023
A+
A-

Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan katıldığı programda önümüzdeki seçimlere dair önemli açıklamalarda bulundu. Erbakan, “Seçimlerde ikinci tura biz kalacağız. Teşkilatımız 300 bin imza ile Cumhurbaşkanlığı adaylığımızı ilan etmek için çalışma başlattı” ifadelerini kullandı.

Erbakan ayrıca, “‘Yeniden Refah Partisi yüzde 8’in üzerinde olduğunu gördük. Seçim dönemindeki çalışmalarla oyumuzu yüzde 10’un üzerine çıkartacağız” dedi. Erbakan, “Evet, şu aşamada bir hazırlığımız var. Hatta 300 bin imza ile Cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklamak üzere arkadaşlarımız çalışma bitti. Şimdiden altyapısını oluşturuyoruz. Bu süre çok kısa, 4-5 günlük sürede bu imzanın toplanması gerekiyor. Şimdiden teşkilatlarımızı harekete geçirdik. Yeniden Refah Partisi yüzde 8’in üzerinde olduğunu gördük. Seçim dönemindeki çalışmalarla oyumuzu yüzde 10’un üzerine çıkartacağız.” dedi.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.