Fenerbahçe-Galatasaray 0-0

Fenerbahçe-Galatasaray 0-0
Yayınlama: 24.12.2023
Düzenleme: 24.12.2023 21:57
A+
A-

Süper Lig’in 18. haftasında oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisi golsüz berabere bitti. Mücadelede 45 faul ve 7 sarı kart çıktı


Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray Kadıköy’de kozlarını paylaştı. Nefes kesen mücadelede gol sesi çıkmadı. Büyük heyecana sahne olan derbide iki takımda ilk 45 dakikada isabetli şut atamazken toplamda 20 kez faul yaptı. İkinci yarıda ise tek isabetli şut ve 25 faul çıktı.

Ezeli rakiplerin nefes kesen mücadelesinde toplam 7 sarı kart çıktı. Alınan bu sonuçla birlikte Fenerbahçe ve Galatasaray 44 puanda kaldı. Böylelikle de dev derbi sonrası lider koltuğunda averajla Fenerbahçe kaldı. Ligin bir sonraki haftasında Fenerbahçe, İstanbulspor ile karşılaşacak. Galatasaray ise Konyaspor’u konuk edecek.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.