FETÖ cü kaçaklar teknede yakalandı

FETÖ cü kaçaklar teknede yakalandı
Yayınlama: 14.07.2024
Düzenleme: 14.07.2024 21:05
A+
A-

“ASTERI” İsimli Bir Tekneye Yönelik Düzenlenen “KISKAÇ-21” Operasyonunda; Uluslararası Sularda Yurt Dışına Kaçmaya Çalışan 10 Şüpheli Yakalandı 8 i FETÖ terör örgütünden

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya; Bu sabah İzmir’in Çeşme ilçesi Alaçatı Körfezinde “ASTERI” isimli bir tekneye yönelik düzenlenen “KISKAÇ-21” operasyonunda; Uluslararası sularda yurt dışına kaçmaya çalışan 10 şüpheli yakalandığını açıkladı.

Şüphelilerden 8‘inin FETÖ Terör Örgütü mensubu olduğu tespit edildiğini belirten Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ayrıca şu ifadelere yer verdi;

Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığı ve İzmir MİT Bölge Başkanlığı koordinesinde; İzmir İl Jandarma Komutanlığınca müşterek olarak yapılan çalışmalar sonucu;

İzmir’in Çeşme ilçesi Alaçatı Körfezinde uluslararası sularda yurt dışına kaçmaya çalışan FETÖ terör örgütü üyeleri tekne içerisinde yakalandı. 

FETÖ’cülere göz açtırmayacağız. Aziz milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek!

İzmir Valiliğimiz, MİT Bölge Başkanlığımız ile operasyonları gerçekleştiren Kahraman Jandarmamız ve Sahil Güvenliğimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin.

Milletimizin duası sizinle” ifadelerinde bulundu.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.