FLOW Erasmus+ K204 projesiyle İspanya’ya gittiler

FLOW Erasmus+ K204 projesiyle İspanya’ya gittiler
Yayınlama: 31.05.2023
Düzenleme: 31.05.2023 14:46
A+
A-

EFEM AKDENİZ GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ Avrupa Birliği projelerinden ERASMUS+ K204 kapsamında İspanya’nın Malaga şehrinde 15-19 Mayıs tarihleri arasında LEARNİNG ENGLİSH USİNG TECNOLOGY adlı alt projesine katıldı.

FLOW projesinin alt dalı olup İspanya ayağı 8 ülkenin katılımı ile İspanya’nın Malaga/Estepona şehrinde gerçekleşti. Proje kapsamında Yetişkin eğitimi adı altında çeşitli eğitimler ve aktiviteler düzenlendi. Katılımcılara projenin ilk gününde hoş geldin toplantısının ardından proje süresince neler yapılacağı hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Yeril ve ulusal kültürler tanındı

Avrupa Birliği projelerinin hem yetişkinler hem gençler hem de dünya vatandaşları için ne kadar önemli olduğu proje kapsamında tekrardan vurgulanmış olundu. Katılımcılar teknoloji kullanımı ile İngilizce öğrenmenin farkındalığına erişmiş olup İspanya’nın yerel ve ulusal kültürünü yakından tanıma fırsatı elde etmiş oldu.

İspanya ile Türkiye bir çok konuda yakın

 Bu sayede İspanya kültürünün Türk kültürüne ne kadar yakın olduğu aile ilişkilerinin Türk kültüründe benzerlik taşıdığı Türk katılımcılar tarafından gözlemlenmiş oldu. Katılımcılara ev sahibi kuruluş tarafından eğitim ve gezi aktiviteleri düzenlenirken katılımcıların İspanya kültürünü yakından tanımalarına fırsat verildi. Katılımcılar aynı zamanda yerel ve ulusal birçok yemek kültürüne de hâkim olmuş oldular.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.