Galatasaray, Trabzonspor’u deplasmanda 5-1 yendi

Galatasaray, Trabzonspor’u deplasmanda 5-1 yendi
Yayınlama: 21.01.2024
A+
A-

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında deplasmanda Trabzonspor’u 5-1 mağlup etti

IMücadeleye oldukça etkili başlayan Galatasaray, henüz 13.dakikada Zaha’nın golüyle 1-0 öne geçti.
Maçı önde götüren Galatasaray 61. dakikada Trabzonspor’un kaptırdığı topta hızlı çıktı. Kerem Demirbay’ın pasında ceza sahası içinde topu alan Zaha çaprazdan düzgün bir vuruşla topu ağlara yolladı.
Gol yollarında etkili olmaya devam eden sarı-kırmızılılar, bu kez de 64. dakikada yıldız futbolcu Kaan Ayhan’la farkı üçe çıkardı.

IZaman zaman rakip kalede etkili olmaya çalışan Trabzonspor 79. dakikada bu sezon iyi performans sergileyen Enis Destan ile farkı ikiye indirdi 80. dakikada Visca’nın kaybettiği topta Ndombele sol kanattaki Kerem’i gördü. Topu sağına çeken Kerem Aktürkoğlu yaklaşık 25 metreden harika bir plaseyle topu kaleye yolladı. Direğe de çarpan top ağlarla buluştu. Durum 4-1 oldu. 90+6. dakikada farkı 4’e çıkardı. Tete’nin pasında ceza sahası içinde topla buluşan Kerem Aktürkoğlu düzgün bir vuruşla farkı 4’e çıkaran golü kaydetti. Maç bu skorla tamamlandı. 1-5

Galatasaray’ın deplasmanda Trabzonspor’u 5-1 yendiği maçta 2 şık gole imza atan Kerem Aktürkoğlu’nun ilk golü sarı-kırmızılı taraftarlardan büyük beğeni aldı

Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında Galatasaray deplasmanda Trabzonspor ile kozlarını paylaştı. Mücadeleyi baştan sona üstün oynayan konuk takım maçtan 5-1’lik skorla ayrıldı. 4. ve 5. golleri yıldız futbolcu Kerem Aktürkoğlundan geldi. Son haftalarda zaman zaman eleştirilen yıldız futbolcu Kerem’in şık gollerine sarı-kırmızılı taraftarlardan binlerce beğeni ve yorum yapıldı.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.