Gençlik Kampları Sona Erdi

Gençlik Kampları Sona Erdi
Yayınlama: 04.11.2023
A+
A-

Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenen gençlik kampları, çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler sunarak Türkiye’nin dört bir yanında katılım sağlayan gençlerin katılım gösterdiği kamplar sona erdi

Ulusal Yaz Dönemi Gençlik Kamplarında 31 dönem halinde Yeşil (doğa) Mavi (deniz) Kampları gerçekleştirildi. Bu kamplarda badminton, tekne turu, sosyal ve kültürel gezi ve aktiviteler, tiyatro, müzik, voleybol, basketbol, futbol, kitap okuma, halk oyunları, el sanatları, tırmanma duvarı, yüksek ip parkuru, flyfox, macera parkuru, paintball, kano, dağ bisikleti, oryantring, okçuluk, at biniciliği, mini golf, rafting ve sokak oyunları gibi etkinlikler yer aldı.

Bu ülkenin geleceği olan onbinlerce genç bu yıl da kamplarda misafir edildi 81 İlden gelen gençlerin farklı kültürler ile tanıştı, yeni bir kardeşlik bağı kurdu ve yeni tecrübeler edindi.

Bir Kardeşlik İkliminde yeniden buluşmak dileğiyle.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.