Gençlik ve Spor Bakanlığından duyuru

Gençlik ve Spor Bakanlığından duyuru
Yayınlama: 08.12.2023
A+
A-

Rehberlik ve Denetim Başkanlığında istihdam edilmek üzere 25 Müfettiş Yardımcılığı alımı için yazılı aşaması 30 Eylül 2023 tarihinde sözlü aşaması 13-17 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen “Müfettiş yardımcılığı” giriş sınavını kazanan adaylara ilişkin liste Ek: 1’de bulunan link bağlantısı üzerinden yayımlanmıştır.

Adaylar ayrıca sınav sonuçlarına ilişkin bilgileri Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı kariyer kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) Başvurularım – Değerleme Sonuçları başlığı altından öğrenebilecektir. 

  Atanmaya hak kazanan asıl adayların, Ek: 2’de yer alan belgeleri Bakanlığımız Rehberlik ve Denetim Başkanlığına 15 – 27 ARALIK 2023 tarihleri arasında mesai saatleri içerisinde teslim etmeleri gerekmektedir.

İlgililere ilanen duyurulur.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.