Girişimcilik Dünya Kupası (EWC) başvuruları başladı!

Girişimcilik Dünya Kupası (EWC) başvuruları başladı!
Yayınlama: 25.07.2024
A+
A-

Girişimcilik Dünya Kupası (Entrepreneurship World Cup-EWC) Global Girişimcilik Network’ü (GEN) ve Monsha’at ortaklığında bu sene 5.kez düzenlenmektedir.

EWC Türkiye Ulusal Yarışması bu yıl da Türkiye’deki girişimcileri geliştiren, destekleyen etkili programlar yapmak ve politikalar belirleyip uygulayarak Türkiye’nin girişimcilik ekosistemini güçlendirmek amacıyla kurulan GEN Türkiye Ulusal Organizatörlüğünde gerçekleştiriliyor.

Türkiye Finalinde sürpriz ödüller, globalde ise toplam 1 milyon dolar tutarındaki nakit ödül ve ayni ödülü kazanma şansını yakalamak için sen de başvur!

Girişimcilik Dünya Kupası (Entrepreneurship World Cup-EWC) Nedir?

Girişimcilik Dünya Kupası, fikir aşamasından ölçek büyütmeye kadar her seviyedeki girişimciyi, yolculuklarındaki bir sonraki aşamaya ulaşmalarına yardımcı olan bir programdır. EWC, potansiyel yatırımları yatırımcı sunumu, online eğitim kaynakları, mentorluk ve para ödülü gibi fırsatlarla birlikte global bir platforma erişimle birleştiriyor.

Girişimcilik Dünya Kupası Kriterleri Nelerdir?

Katılım tamamen ücretsizdir.
Tüm dünyadaki herhangi bir girişim başvuruda bulunabilir ve başvuru sahibi olabilir.
 Başvuru sahipleri, ikamet ettikleri ülkede yasal olarak kayıtlı olmalı veya kayıt yaptırmayı planlamalıdır.
Başvurusu yapılacak girişimlerin, global final itibariyle 7 yıldan daha kısa süreli faaliyette olması beklenmektedir.
Bir önceki senenin finalistleri, EWC 2024’e tekrar katılamaz.
Organizatörlerin çalışanları, iştirakleri, yan kuruluşları, reklam, tanıtım ajansları, tedarikçiler ve yakın aile üyeleri yarışmaya katılamazlar.
Son Başvuru Tarihi: 31 Temmuz 2024

Detaylı bilgi ve sorularınız için: genturkiye@habitatdernegi.org

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.