Güçlü Bir Sağlık Altyapısına Sahibiz

Güçlü Bir Sağlık Altyapısına Sahibiz
Yayınlama: 29.12.2022
A+
A-

“2022 Yılı Sağlık Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı” Vali Ersin Yazıcı başkanlığında, İl Sağlık Müdürü, İlçe Sağlık Müdürleri, 19 İlçe Kamu Hastanelerinin Başhekimleri ve Başhekim Yardımcılarının katılımı ile gerçekleşti. Sağlık çalışanlarının çok önemli bir görevi ifa ettiğine değinen Vali Yazıcı; “Sağlık hizmetleri devletin sunduğu önemli hizmetlerin başında gelmekte. Güçlü bir sağlık altyapımız var. Bunu daha da güçlendirmek için çalışacağız.” dedi.

Vali Ersin Yazıcı başkanlığında, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Başıbüyük, İlçe Sağlık Müdürleri, 19 İlçe Kamu Hastanelerinin Başhekimleri ve Başhekim Yardımcılarının katılımları ile “2022 Yılı Sağlık Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı” gerçekleştirildi. İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Antalya’da devam eden sağlık yatırımları, sağlık hizmetlerinin vatandaşa daha kaliteli götürülebilmesi için yapılması gereken çalışmalar değerlendirildi. 

Sağlıktaki Değişimi Gören ve Bilin Biriyim
Sağlık çalışanlarının sorun ve taleplerini dinlemek istediğini aktaran Vali Yazıcı, sağlık çalışanlarına tek tek söz verdi. 1992 yılından bu yana Mülki Amir olarak görev yaptığını ve özellikle son dönemlerde sağlıkta önemli yol kat edildiğini aktaran Vali Yazıcı; “Sağlıkta nereden nereye geldiğimizi bilen ve gören birisiyim. Gerçekten sağlıkta son yıllarda önemli gelişmeler kat ettik. Hem insan anlamında hem de teknik donanım anlamında güçlü bir sağlık altyapımız var. Bu konuda büyük yol kat ettik. Sağlıkta güzel bir ivme yakaladık. Bu en başta sizlerin, Bakanlarımızın ve Sayın Cumhurbaşkanımız sayesinde oldu. Türk milleti hizmetlerin her zaman en iyisini hak ediyor. Bu altyapımızı inşallah el birliğiyle daha da güçlendirmek için çalışacağız.” şeklinde konuştu.

Sağlık Çalışanlarımıza Şiddeti Asla Kabul Etmeyiz
İlde göreve başladığı ilk dönemde Emniyet ve Jandarma ile yaptığı toplantıya değinen Vali Yazıcı; “İlde ilk göreve başladığım dönemde Emniyet ve Jandarma Teşkilatlarımız ile yaptığım toplantılarda ilk talimatım ‘sağlık çalışanına yapılan sözlü ya da fiziksel şiddetin gözünün yaşına bakmayın’ oldu. Bunu asla kabul edemeyiz.” dedi.

Her Şeyin Başı Sağlık
Konuşmasının sonunda 2023 yılının herkese sağlık ve mutluluk getirmesi temennisinde bulunan Vali Yazıcı; “2023 yılı hepimize sağlık ve mutluluk getirsin. Her şeyin başı sağlık. Sağlık olmadan hiçbir şeyin önemi yok. Hepinize başarılar diliyorum.” dedi.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.