Gün Batımı Eşliğinde Müze Konseri

Gün Batımı Eşliğinde Müze Konseri
Yayınlama: 12.07.2024
A+
A-

Antalya Devlet Opera ve Balesi’nden yaz akşamına renk katacak gün batımı eşliğinde Müze Konseri.

Anadolu’nun kök salmış melodilerinin Antalya Müzesi’nin tarih dolu bahçesinde hayat bulacağı ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma ve Müzede Gün Batımı Konseri’, 15 Temmuz Pazartesi akşamı gerçekleştirilecek.

Antalya Devlet Opera ve Balesi, 15 Temmuz 2024 Pazartesi günü saat 20.00’de Antalya Müzesi’nde gerçekleştireceği ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma ve Müzede Gün Batımı Konseri’ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Milli birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmek amacıyla düzenlenen konser, piyano eşliğinde, Antalya Devlet Opera ve Balesi sanatçıları tarafından icra edilecek. Konserde; Soprano Serap Demirhan, Mezzo Soprano Tuğçe Oğuzülgen, Tenor M. Burak Pektaş ve Bariton Serhat Konukman, Piyanist A. Sait Karabulut’un eşliğinde Türk müziğinin seçkin eserlerinden oluşan bir repertuvar sunacaklar.

Sınırlı sayıdaki ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma ve Müzede Gün Batımı Konseri’nin biletleri, Antalya Devlet Opera ve Balesi gişeleri ve www.biletinial.com internet adresinde satışa sunulmuş olup, biletler Antalya Opera ve Balesi Gişesinden; hafta içi ve Cumartesi günleri 10.00-18.00 saatleri arasında, temsil günleri temsil bitiş saatine kadar, Cumhuriyet Meydanı Gişesinden; her gün 08.30-20.00 saatleri arasında temin edilebilir.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.