Güneş Mahallesi’nde 4 bloğun kaba inşaatı tamamlandı

<strong>Güneş Mahallesi’nde 4 bloğun kaba inşaatı tamamlandı</strong>
Yayınlama: 26.02.2023
Düzenleme: 26.02.2023 19:55
A+
A-

Güneş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahiplerine ait konutların yer aldığı 4 blokta betonarme ve karkas imalatları tamamlandı.

default

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki ANTEPE A.Ş. tarafından yürütülen Güneş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde, 211 hak sahibine verilecek 8 bloktan oluşan 335 konutun inşaatı büyük bir hızla sürüyor.

default

Proje kapsamından öncelikli olarak hak sahiplerine verilecek konutların bulunduğu 4 blokta betonarme ve karkas imalatları tamamlandı. Hummalı bir çalışmanın yürütüldüğü bloklarda duvar imalatları yüzde 90 oranında ulaştı. Kaba inşaatın tamamlandığı bölümlerde mekanik, elektrik ve ince işçilikler başladı. Ayrıca alan içinde yer alan 18 bölümden oluşan ticari blokta tüm imalatlar tamamlanarak iskân aşamasına geldi.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.