Güney Kore liderinden Biden’a serenat

ABD’yi ziyaret eden Güney Kore lideri Yoon Suk-yeol, ABD Başkanı Joe Biden’ın kendisi için Beyaz Saray’da verdiği yemekte sahneye çıkıp Don McLean’in “American Pie (Amerikan Pastası)” şarkısını söyledi.

Güney Kore liderinden Biden’a serenat
Yayınlama: 27.04.2023
A+
A-

Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk-yeol, Beyaz Saray ziyaretinde ABD Başkanı Joe Biden’a görülmemiş bir jestte bulundu.

Başkan Biden ve First Lady Jill Biden, Beyaz Saray’da Güney Kore lideri ve eşi Kim Keon Hee’yi ağırladı. Konuklar onuruna düzenlenen akşam yemeğinde eğlenceli anlar yaşandı.

Broadway müzikallerinden parçaların canlı olarak çalındığı akşamda, Broadway yıldızları Norm Lewis, Lea Salonga ve Jessica Vosk da sahne aldı.

GECENİN SÜRPRİZİ

Daha sonra Biden ve Yoon birlikte sahneye çıktı. Güney Kore lideri, Don McLean’in “American Pie (Amerikan Pastası)” şarkısını İngilizce olarak eksiksiz söylemesi, Biden’ı ve aralarında Angelina Jolie’nin de olduğu konukları heyecanlandırdı.

Salondaki konuklar, şarkı bittikten sonra Yoon’u alkışladı.

Güney Kore liderinin müzik yeteneğinden çok etkilendiğini söyleyen Biden da Yoon’a şarkıyı yazan Don McLean tarafından imzalanmış bir gitar hediye etti.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.