Hal esnafının yoğun ilgisiyle karşılandı.

Hal esnafının yoğun ilgisiyle karşılandı.
Yayınlama: 04.03.2024
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, güne hal esnafıyla ’merhaba’ dedi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, güne hal esnafıyla ’merhaba’ dedi.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, milletvekilleri Cavit Arı ve Aliye Coşar, Muratpaşa Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ümit Uysal, Kepez Belediye Başkan Adayı Mesut Kocagöz, Döşemealtı Belediye Başkan Adayı Menderes Dal ile birlikte Antalya Toptancı Hali’nde, komisyon ve üreticilerle bir araya geldi.


Antalya Toptancı Hali’nde Başkan Böcek, hal esnafının yoğun ilgisiyle karşılandı. Başkan Böcek hal esnafıyla sohbet ederek hayırlı işler diledi. Başkan Böcek daha sonra Toptancı Hal Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneği Başkanı Hasan Ali Yılmaz ve Antalya Tüccarlar Derneği Başkanı Adalet Yandık’ın misafiri oldu. Yılmaz ve Yandık Başkan Muhittin Böcek’in 5 yıl boyunca kendilerine çok yardımcı olduğunu belirterek, hallere bakış açısı için teşekkür etti.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.