Harita Teknisyen Astsubay Temel Kursu ve Diploma Töreni

Harita Teknisyen Astsubay Temel Kursu ve Diploma Töreni
Yayınlama: 03.10.2023
A+
A-

Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberinde Bakan Yardımcısı Şuay Alpay ile Harita Yüksek Teknik Okulunun 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Açılışı ile 61’inci Dönem Harita Teknisyen Astsubay Temel Kursu ve 49’uncu Dönem Mezunlarının Diploma Töreni’ne katıldı.

Törende bir konuşma yapan Bakan Yaşar Güler, mezun olan Subay ve Astsubayları kutlayarak öğrenim gören personele de yeni eğitim yılında başarılar diledi. Konuşmasında İçişleri Bakanlığımıza ve halkımıza yönelik gerçekleşen terör saldırısına da değinen Bakan Yaşar Güler, şunları söyledi:

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN SON ÇIRPINIŞLARI

“Malumunuz olduğu üzere, Pazar günü İçişleri Bakanlığımızın önünde başarısız bir terör girişimi oldu. Kahraman polislerimiz, bu girişime anında karşılık vererek 2 teröristi de etkisiz hâle getirdi. Bu saldırı bir kez daha göstermiştir ki can çekişen hain terör örgütü, son çırpınışlarını vermektedir. Eli kanlı teröristler, bu coğrafyadan yok olup gidinceye kadar azim ve kararlılıkla terörle mücadelemiz devam edecektir. Bu vesileyle yaralanan kahraman polislerimize acil şifalar diliyor, tüm İçişleri Bakanlığı camiamıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.”

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.