Hatay ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı

Hatay ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı
Yayınlama: 03.02.2024
A+
A-


Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti\’nin Hatay ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı

Depremden en ağır hasarı alan ilçe olan Antakya’da mevcut belediye başkanı İzzettin Yılmaz’ın yerine İbrahim Naci Yapar aday gösterildi. İskenderun’da da Fatih Tosyalı’nın yerine Mehmet Dönmez aday olurken, Kırıkhan’da da mevcut isim Ayhan Yavuz’un yerine Ömer Erdal Çelik’in ismi açıklandı.

AK PARTİ HATAY İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI
Altınözü Belediye Başkan adayı: Rıfat Sarı
Antakya Belediye Başkan adayı: İbrahim Naci Yapar
Arsuz Belediye Başkan adayı: Değer Tultak
Belen Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı: İbrahim Gül
Defne Belediye Başkan adayı: Gökhan Köse
Dörtyol Belediye Başkan adayı: Oğuz Uçar
Erzin Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı: Erhan Akın
Hassa Belediye Başkan adayı: Selahattin
İskenderun Belediye Başkan adayı: Mehmet Dönmez
Kırıkhan Belediye Başkan adayı: Ömer Erdal Çelik
Kumlu Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı: Mehmet Deli
Tayas Belediye Başkan adayı: Bekir Altan
Reyhanlı Belediye Başkan adayı: Ahmet Selman Yumuşak
Samandağ Belediye Başkan adayı: Seyit Ali Aslan
Yayladağı Belediye Başkan adayı: Mehmet Yalçın

Cumhurbaşkanı Erdoğan “Medeniyetlerin beşiği Hatayımızı en kısa sürede yeniden ayağa kaldırmak için canla başla çalışıyoruz. İnşallah deprem bölgesindeki 390 bin hak sahibi vatandaşımızın sonuncu da evinin anahtarını alana kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Buradan bir kez daha Hataylı kardeşlerimize söz veriyoruz; hangi zorlukla, engelle karşılaşırsak karşılaşalım, hangi sıkıntıları yaşarsak yaşayalım Hatay’ı eskisinden daha görkemli, güvenli, canlı şehir haline getirinceye kadar bize durmak, dinlenmek yok

Cumhurbaşkanı, “Hatay’ın hizmet ve eser siyaseti hasretini bundan 56 gün sonra bitireceğiz. Hatay’ın her anında hep yanında olacak belediye başkanlarıyla yönetilmesini temin edeceğiz. Gerçek belediyecilik anlayışımızın özünde afetlere dayanıklı, dirençli sağlam yerleşim yerleri inşa etmek vardır. Yeni nesil dijital teknolojilere uygun altyapılar tesis etmek vardır. Toplumun bütün kesimlerine yönelik sosyal belediyecilik hizmetlerini genişletmek vardır. Maddi ve manevi desteklerle aileyi korumak vardır”

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.