Hemşeri dernekleri kolları sıvadı

Hemşeri dernekleri kolları sıvadı
Yayınlama: 01.03.2023
A+
A-

Antalya Anadolu Hemşehri Dernekleri Platformu, ‘deprem’ gündemiyle toplandı. Toplantıya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal da katıldı

Antalya Anadolu Hemşehri Dernekleri Federasyonu, Türkiye’yi sarsan iki depremin ardından hem depremin etkilediği 11 ilden Antalya’ya gelen depremzedelere yönelik yardım çalışmalarını değerlendirmek üzere Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda toplandı.

Platform Başkanı Deniz Akgün, Antalya’ya yaklaşık 150 bin depremzede geldiğini belirterek, “Bu kişilerin ihtiyaçlarını karşılamak konusunda görev bize düşüyor” dedi. Akgün, toplantının amacının da sürdürülebilir çözüm önerilerini değerlendirmek olduğunu belirtti.

Toplantıda sırasıyla depremden etkilenen illerin dernek ve vakıf başkanları söz alırken, daha sonra bir komisyon kurmak ve komisyonda görev alacak kişileri belirlemek üzere çalışma yapıldı. Öneriler ve yapılması gerekenlerin konuşulduğu toplantının sonucunda kamuoyuna bir açıklama yapılması kararlaştırıldı.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.