Hokeycilerimiz Ukrayna’yı yendi

Hokeycilerimiz Ukrayna’yı yendi
Yayınlama: 15.07.2023
Düzenleme: 15.07.2023 20:05
A+
A-

Türkiye, Açık Alan Hokeyi 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Şampiyonası’nda Ukrayna’yı yendi

Antalya’da düzenlenen Açık Alan Hokeyi 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye milli takımı, son maçında Ukrayna’yı 7-3 yenerek ikinci oldu. Fransa birinci, Ukrayna ise üçüncü oldu.Antalya’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Açık Alan Hokeyi 18 Yaş Altı Erkekler Avrupa Şampiyonası 2’de milli takım, son maçında Ukrayna’yı 7-3 yendi.

Alanya Avsallar Hokey Sahası’nda 10 Temmuz’da başlayan organizasyon, oynanan son maçlarla tamamlandı.Türkiye, A Grubu’ndaki beşinci ve son maçında Ukrayna’yı 7-3 yenerek organizasyonda ikinci oldu. Açık Alan Hokeyi 18 Yaş Altı Erkek Milli Takımı’nın yanı sıra 6 ülkenin mücadele ettiği organizasyonu birinci bitiren Fransa en üst klasmana yükselirken, Ukrayna üçüncü sırada yer aldı.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.