İmamoğlu, “Değişmeyen tek şey değişimdir”

İmamoğlu, “Değişmeyen tek şey değişimdir”
Yayınlama: 29.05.2023
A+
A-

Sessizliğini bozan İmamoğlu’ndan değişim sinyali: Aynı şeyleri yaparak farklı sonuç beklemeyeceğiz artık

Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kesin olmayan sonuçlara göre Cumhurbaşkanı Erdoğan kazanırken, seçim sürecinde uzun bir sessizliğe bürünen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yayınladığı videoda değişim sinyali verdi. İmamoğlu, “Benzer bir hayal kırıklığı 5 yıl önce de yaşanmıştı. Sadece 9 ay sonra yerel seçimlerde muazzam sonuçlar elde ettik. Unutmayın, değişmeyen tek şey değişimdir. Aynı şeyleri yaparak farklı sonuç asla beklemeyeceğiz artık. Kimse endişe etmesin, her şey yeniden başlıyor” dedi.

“İmamoğlu, “Kimse endişe etmesin, her şey yeniden başlıyor. Unutmayın; “Değişmeyen tek şey değişimdir” notuyla paylaştığı videodan öne çıkanlar şöyle; “Bu sonuçların güzel ülkemize hayırlar getirmesini elbette temenni ediyorum. Türkiye’nin şimdi hızlıca normalleşmeye ve gerçek sorunlarına çözüm bulmaya acilen ihtiyacı vardır. Bugün büyük hayal kırıklığı yaşayan on milyonların olduğunun farkındayım. Sakın ama sakın umutsuzluğa kapılmayın.”

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.