İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu
Yayınlama: 12.09.2023
A+
A-

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, verdiği röportajda İstanbul için adaylarının Ekrem İmamoğlu olduğunu açıkladı.

Kılıçdaroğlu, CHP’nin değişime açık bir parti olduğunu belirterek, parti içi tartışmaların faydalı olduğunu ifade etti. Ayrıca, ittifakların güç birliği olduğunu vurgulayan Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’nun başarılı bir görev süreci geçirdiği için aday olarak devam edeceğini söyledi.

Türkiye, 2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerin havasına iyiden iyiye girerken, iktidar ve muhalefetin İstanbul ve Ankara adaylarının kimler olacağı ise büyük merak konusuydu. CHP lideri Kılıçdaroğlu verdiği röportajla tartışmalara noktayı koydu ve kendisine yöneltilen “İstanbul için adayınız İmamoğlu mu?” sorusuna “Bir insan bir görevde başarılıysa, neden değiştirilsin? Elbette Ekrem İmamoğlu adayımızdır” yanıtını verdi.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.