İstanbul için Murat Kurum, Tevfik Göksu, Fahrettin Koca ve Şadi Yazıcı anketi

İstanbul için Murat Kurum, Tevfik Göksu, Fahrettin Koca ve Şadi Yazıcı anketi
Yayınlama: 26.07.2023
A+
A-

AK Parti, 2024 yerel seçimlerinde İstanbul’u kazanacak bir aday belirlemek için 39 ilçeyi kapsayan bir anket çalışması yapmaya hazırlanıyor. Çalışmanın sonuçları, AK Parti’nin düşük oy aldığı ilçelerden çıkacak sonuçlarla birlikte aday belirleme sürecinde etkili olacak.

Şu ana kadar adaylık için vitrine çıkan isimler arasında Murat Kurum, Tevfik Göksu, Fahrettin Koca ve Şadi Yazıcı bulunuyor.Her fırsatta 2024 yılında yapılması planlanan yerel seçimlerden güçlü bir şekilde çıkmaları gerektiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan için en çok önem arz eden illerin başında hiç kuşkusuz ki İstanbul geliyor. Hal böyleyken AK Parti’nin İstanbul için kimi aday göstereceği de merak konusu… Kulislerde adaylık için Murat Kurum, Tevfik Göksu, Fahrettin Koca ve Şadi Yazıcı isimleri ön plana çıkıyor. Farklı dinamikleri olan megakenti kazanacak bir adayla seçime gitmeyi hedefleyen AK Parti’nin bir anket çalışması hazırlığında olduğu öğrenildi.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.