İşte 3 Büyükşehir YRP adayları

İşte 3 Büyükşehir YRP adayları
Yayınlama: 10.02.2024
A+
A-

Yeniden Refah Partisi’nin İstanbul adayı Mehmet Altınöz, Ankara adayı Suat Kılıç, İzmir adayı ise Cemal Arıkan oldu.

Ankara’daki aday tanıtım toplantısında kürsüye çıkan YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Artık milli görüş vaktidir. Milletimizi ahlaklı belediyecilikle tanıştırmaya hazırız” ifadelerini kullandı.


Yerel seçimlerde herhangi bir ittifakın içinde yer almama kararı alan Fatih Erbakan, Yeniden Refah Partisi’nin adaylarını açıkladı. İstanbul adayı Mehmet Altınöz, Ankara adayı Suat Kılıç, İzmir adayı ise Cemal Arıkan oldu.Yeniden Refah Partisi, Ankara Atatürk Spor Salonu’nda aday tanıtım toplantısı düzenledi. “94 Ruhuyla Yeniden Başlıyoruz” sloganıyla bir araya gelen partililer “Mücahit Erbakan” sloganları attı.

31 Mart Yerel Seçimleri’ndeki başarılarının 2028’de iktidar yolunu açacağını söyleyen Erbakan, sözlerini şöyle sürdürdü; “Devlet okullarındaki çocuklarımıza ücretsiz yemek desteği vereceğiz. Çocuk spor okullarıyla spora teşvik edeceğiz. Dilendirilen çocukları şefkatli ellere teslim edeceğiz. Mahallelerde gençlik konseyleri kuracağız. Gençlerimize sinema tiyatroya gidebilmeleri için Genç Refah Kart vereceğiz. Kadınlarımız için psikolojik destek ve kanser gibi hastalıklarda erken teşhis için refah sağlık birimlerini hayata geçireceğiz. Belediyede çalışan kadınlar için çocuklarını bırakacakları kreş açacağız.

İşte 3 büyükşehirdeki YRP adayları;
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Altınöz
İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemal Arıkan
Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Suat Kılıç

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.