İsveç suça ortak oluyor

İsveç suça ortak oluyor
Yayınlama: 28.06.2023
A+
A-

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İsveç’teki Kur’an-ı Kerim Yakma Eylemini Lanetledi

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Kurban Bayramı’nın ilk gününde, İsveç’te yapılan Kur’an-ı Kerim’e yönelik yakma eylemini lanetledi. Fidan, bu tarz menfur eylemlere göz yummak suça ortak olmaktır dedi. NATO’dan girmek için Türkiye’den yeşil ışık bekleyen İsveç, skandallarına bir yenisini daha ekleyerek Kurban Bayramı’nın ilk gününde bir cami önünde Kur’an-ı Kerim yakılmasına izin verdi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, “Mübarek Kurban Bayramı’nın ilk gününde, Kutsal Kitabımız Kur’an-ı Kerim’e yönelik İsveç’te yapılan aşağılık eylemi lanetliyorum! İslam karşıtı bu eylemlere, ifade özgürlüğü bahanesiyle izin verilmesi kabul edilemez. Bu tarz menfur eylemlere göz yummak suça ortak olmaktır” diyerek olaya tepki gösterdi.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.