İYİ Parti için söylediklerimiz

Yayınlama: 05.12.2023
A+
A-
Profesyonel Teknik Adam Diplomasına sahip. Futbol'un kendisinde biriktirdiklerini 1991 yılında yazılı ve görsel basında sergilemeye başladı. Ulusal yaygın TV'ler de yönetici olarak görev aldı. Temsilci olarak görevini sürdürdü. Televizyon ve gazetelerde üst yönetici olarak görev yaptı. Radyo çalışmalarını başarıyla dinleyicisine ulaştırdı. Profesyonel olarak Tiyatro’nun her kademesinde görev aldı Seslendirme ve dublaj sanatçılığını başarıyla sürdürmekte. Yerel Yönetimlerde Basın Danışmanlığı, Spor Derneklerinde Genel Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Altılı Masa nın mevzusundan başlayan arkadaşlığın alışverişe, taktiksel çıkar ilişkilerine dönüştüğünü hep birlikte izledik gördük.  Milletvekili seçilmesine birbirlerine destek verildi önce. Kol kola girildi, Boy boy fotoğraflar vs. Saymakla bitmez Altılı Masa seviciliği.

İşte tam da bu arada bu zerzevat düşüncenin akıl hocaları, abiler, dayılar, görüşmeleri yapan ortalıkçılar, üst akıl  belediye başkanlarına, akıl vermeye başladı. Kimi milletvekilleri partisinden istifa etti, kimi belediye başkanı yeni partisinin adını açıkladı.

İşte bu seviciliğin ve sevimliliğin furyasında İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru CHP den İYİ Partiye geçmişti. Söylemiştim ve yazmıştım. İYİ Parti bu durumda o günlerde oy oranlarını da yukarıya taşıyan parti olduğundan bir ilgi odağı olmuştu. İYİ Partinin bu nokta da çok dikkatli olması gerektiğini kimi milletvekillerinin ve belediye başkanlarının İmdat Simit’i olmaması gerektiğini hatırlatmıştım.

Ancak ne hikmetse İYİ Parti özellikle partilerine geçen Belediye Başkanlarına bir sevindi, bir mutlu oldu, bir güç gösterisinde bulundu ki oysa tüm bu yaşananlar suni ve yapmacık giriş çıkışlardı partiye.

Aynen de öyle oldu. Diğer partiden katılanlar İYİ Parti’de daha 1 yılı dolmadan bastı istifasını. Belediye Başkanları arasında yolunu şaşırmış bir siyasetçiye dönüşen biri var ki Antalya İbradı ilçesinin Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru. İYİ Parti Belediye Başkanı kimliğinin daha imzası kurumadan yeniden CHP ye dönüş yapması bir duruş bozukluğu, bir hesaplaşma, ben oynamıyorum çocukluğundan başka bir şey değil. Siyaset, adam işidir. Duruş işidir, Sağlam karakterlilerin yapması beklenildiği yoldur. Ancak İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru bir o partiye, bir bu partiye demir atarak beş yılı geçirmiş olması ilçenin bekleyen sorunlarına çözüm bulamadığı gibi İbradıyı kalkındıracak hamleside olmamıştır.

Allahtan ilçede adını imalatından alan Düğmeli Evler varda ilçeye gelenleri bi onlar karşılıyor önlerini ilikleyerek, saygıyla, onuruyla, değişmeyen duruşuyla…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.