Jorge Jesus, Fenerbahçe’den ayrıldı

Jorge Jesus, Fenerbahçe’den ayrıldı
Yayınlama: 12.06.2023
A+
A-

Jorge Jesus, Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğunun ardından Fenerbahçe’deki macerasını tamamladığını açıkladı.

2022-23 sezonu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu olan Fenerbahçe’de maç sonu ayrılık yaşandı. Portekizli teknik direktör Jorge Jesus, Fenerbahçe’ye resmen veda etti. Sezon başında 1 yıllık mukavele imzalayan tecrübeli hoca, kupa zaferinin ardından kariyerinde yeni bir maceraya atılacağını açıkladı. Jorge Jesus’un 22/23 sezonu performansı:
56 Maç
37 Galibiyet
11 Beraberlik
8 Mağlubiyet
Atılan Gol: 126
Yenilen Gol: 58
1 Türkiye Kupası şampiyonluğu
İşte Jesus’un ayrılık sözleri: “Fenerbahçe, bu kupayı uzun zamandır kazanamıyordu. Camiamız ve kariyerim için bu kupa önemliydi. Başkanıma, bana güvenip burada çalışma fırsatı verdiği için teşekkür ederim. Taraftarımıza da teşekkür ederim çünkü her maçta bana sevgi gösterdiler. Bu şekilde konuşuyorum çünkü bu bir veda.

“Bu kararı alalı bir süre oluyor, burada olmaktan çok keyif aldım. Türk halkı, sevgi dolu bir halk. Şimdi Portekiz’e gideceğim. Henüz geleceğimle ilgili karar vermedim. Beklemek istiyorum, hayallerimden birini gerçekleştirebilecek miyim bunu göreceğim.”

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.