KADEM Gazze için seferber oldu

KADEM Gazze için seferber oldu
Yayınlama: 23.07.2024
A+
A-

KADEM Gazze için yardım kermesi düzenledi

Kadın ve Dayanışma Vakfı (KADEM) tarafından başlatılan Gazze’ye kardeş payı kampanyası kapsamında açılan “Hayır Çarşısı” ilgi gördü. KADEM Antalya Temsilciliği’nin, Muratpaşa Camisi’nde Gazze’ye yardım göndermek için düzenlediği kermese çok sayıda vatandaştan destek geldi.

Kadın ve Dayanışma Vakfı (KADEM) Antalya Temsilciliği, Muratpaşa Cami avlusunda Gazze’ye yardım göndermek amacıyla kermes düzenledi. 20-21 Temmuz tarihlerinde düzenlenen kermes, çok sayıda vatandaştan ilgi gördü.

KADEM Vakfı gönüllülerinden oluşan bir grup kadının da destek olduğı kermeste el emeği ürünler satıldı. Satılan ürünlerden elde edilen gelirlerle Gazze’deki ihtiyaç sahiplerine yardım gönderileceği bildirildi.

Kermes standını, AK Parti Antalya Milletvekili Avukat Mustafa Köse, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Antalya Bölge Müdürü Sabri İşbilen, Ak Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, İl Başkan Yardımcısı Muammer Ak, İl Yönetim Kurulu Üyesi Haydar Pala, İl Kadın Kolları Başkanı Gülçin Özboz, Türk Kızılay Antalya Şube Başkanı Esra Özkoç, Kızılay İl Yönetim Kurulu Üyesi Recep Baltacı, Kızılay İl Yönetim Kurulu Üyesi Bengül Hatipoğlu ve Antalya Kızılay İl Başkan Yardımcısı Avukat Ömer Özer ziyaret etti.

KADEM Vakfı Antalya Temsilcisi Zeynep Jane Kandur, “Hepimizim bildiği üzere Filistin’de, Gazze’de çok büyük kanayan yaralar var. Soykırım, katliam, açlık, salgın hastalık ve daha pek çok acıyla karşı karşıya kalan kardeşlerimizin yalnız kalmaması için hergün dua ediyoruz. Elimizden fazla birşey gelmese de bu kermesi organize etmek istedik. Gerçekleştirdiğimiz kermes, ufak da olsa Gazze’deki mağdur kardeşlerimize katkı sağlasın istiyoruz. Desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Toplanan yardımlar Türk Kızılayı aracılığıyla Gazze’ye ulaştıralacak.

Ajanslar tarafından geçilen tüm yerel ve ulusal haberleri, bu bölümde Netgazete.com.tr editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yerel ve ulusal  haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.